Koolhydraatarme pannenkoeken met kaas en champignons
Koolhydraatarme pannenkoeken met kaas en champignons
Ingrediënten
- 4 kant-en-klare koolhydraatarme pannenkoeken
- 100 gram kaas, geraspt
- 100 gram champignons, in plakjes
Bereidingswijze
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bak de champignons 5 minuten.
- Verdeel de kaas en champignons over de pannenkoeken.
- Bak de pannenkoeken nog even kort in de oven of in de koekenpan tot de kaas gesmolten is.
Bereidingstijd:
20 minuten
Voedingsstoffen:
- Eiwitten: 20 gram
- Koolhydraten: 20 gram
- Vetten: 50 gram
Als je een meer nauwkeurige schatting wilt, zou je de voedingswaarde van elk ingrediënt kunnen controleren en optellen.
Dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van voedingswaarde-informatie van producten of voedingswaarde-apps.
Kant en klare pannenkoeken
We zijn bij het recept uitgegaan van de kant en klare pannenkoeken naturel eiwitdieet.
Check voorraad en prijs bij bol.com
Zelf pannenkoeken bakken
Maar je kunt ook zelf je pannenkoeken bakken met bijvoorbeeld pannenkoekenmix op basis van proteïne, van o.a. Body & Fit.
Check voorraad en prijs bij Body & Fit
Wil jij afvallen met koolhydraatarme recepten?
Kijk dan eens naar het afvalprogramma en de andere producten in de shop.
Jouw reactie
Heb je iets te melden over een gerecht, dat het bijvoorbeeld lekker was of een foutje in de tekst of hoe het gerecht beter kan, laat maar horen, ik hoor het echt graag. Plaats dan een reactie onder dit gerecht.
Afbeelding ter illustratie