Hoe jij “KLAMMO” kan gebruiken om af te vallen

en op gewicht te blijven

geen dieetproducten, geen honger, niet sporten, geen discipline nodig

Beste afvaller,

Wil je blijvend afvallen met lekker eten? Ja

Wil je weer zelfvertrouwen krijgen? Ja

Op zoek naar de gezondheidswinst? Ja

De kennis om overal te kunnen eten en daarbij afvallen? Ja

Afvallen zonder een hongergevoel? Ja

Wil je afvallen zonder te sporten? Ja


Wat is het geheim?


Het is een techniek die ik de ‘KLAMMO-methode” noem.


In 2020 ben ik met de KLAMMO methode 24 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. En nu wil ik mijn methode delen met jou! Gun jezelf deze afvalmethode, die je leven zal veranderen.


Een makkelijke manier van afvallen met

lekker eten - in elke situatie


Mensen zijn verbaasd als ze zien hoe makkelijk en veel ik eet en toch enorm ben afgevallen en op gewicht blijf.


Traditionele manieren van afvallen, op basis van weinig eten en veel sporten zorgen ervoor dat het bijna niemand lukt om blijvend af te vallen, dit is ook niet vol te houden.


Een crashdieet is geen structurele oplossing voor je probleem en kan je zelfs gezondheidsproblemen geven.

Crashdiëten zijn instinkers, je valt even snel wat af, vaak nog vocht ook, maar het lijkt dus dat het werkt, want de weegschaal laat snel minder kilo’s zien, maar binnen no-time zitten die kilo’s er weer aan.


Maar ik snap dat mensen dit willen geloven, ik ben er namelijk zelf ook 30 jaar lang…………ingetuind.


Echt afvallen is blijvend afvallen en dat betekent dat je een manier moet hebben, die je een leven lang kunt volhouden.

Als je mijn methode gaat doen, dan kun je wel een normaal leven leiden en ook gewoon in restaurants en bij vrienden eten en het volhouden. Wat bij heel veel diëten dus niet kan.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rob, getrouwd, vader van 3 kinderen en ook al opa van 2 kleinkinderen. Mijn bouwjaar is 30-04-1962.

Vanaf 1990 tot 2020, dat is 30 jaar lang, heb ik tevergeefs geprobeerd af te vallen, met alle diëten die je maar kunt bedenken.


Dieetboeken, coaches, diëtisten, sporten, echt alles heb ik geprobeerd. En ja, soms viel ik ook wel een paar kilo af, maar uiteindelijk werd ik zwaarder en zwaarder.


Maar ik kreeg steeds meer klachten, hoge bloeddruk, cholesterol, slaapapneu, pijn in gewrichten, vermoeidheid door het meeslepen van al die kilo’s de hele dag.

Komt dit je bekend voor

- Niet blijvend kunnen afvallen

- Steeds zwaarder worden

- Gezondheidsproblemen

- Schaamte


Om nog maar te zwijgen van het feit dat je steeds onzekerder wordt van je gewicht.

Als dit nu jouw situatie is, dan is er hoop voor je. Echt waar, ik heb 30 jaar lang in deze situatie gezeten. Dus ik geloofde er ook al lang niet meer in.


Pas op mijn 58e heb ik ontdekt hoe je weldegelijk blijvend kunt afvallen. Nu ik weet hoe het moet, wil ik er andere mensen ook mee helpen.


1990 tot 2013 Zwaarder en zwaarder

De huisarts had mij al tientallen jaren van alles voorgesteld, een hardloopclub, de sportschool waar zij zelf heen ging, mij naar een diëtiste doorverwezen………… niets had in al die jaren geholpen. Zoals je hieronder op een foto uit 2013 kunt zien.

null


2014 Voorstel Gastric Bypass

Uiteindelijk stelde de huisarts mij in 2014 een gastric bypass voor. Achteraf gezien, een begrijpelijk voorstel, want ik had een BMI van boven de 40, waar een BMI tot 25 nog gezond is.


Dat is meer dan 50 kilo boven een gezonde BMI, dat is levensbekortend. De gastric bypass heb ik niet gedaan, daar kleven ook behoorlijk wat risico’s aan, dus de strijd tegen de kilo’s ging in 2014 door zonder operatie.


2015 Schildklier probleem

In 2015 kreeg ik nog een gezondheidsprobleem erbij, een hele heftige, een schildklier die niet goed functioneerde en daarom ook mijn hart op hol liet slaan.


Door de snelle hartslag van 10 dagen lang, ging mijn hart boezemfibrilleren. Waardoor ik 1 week in het ziekenhuis lag en 3 maanden niet kon werken. De schildklier werkte gelukkig eind 2016 weer naar behoren.

ziekenhuis

2017 Koolhydraatarm eten

In 2017 ben ik de afvalstrijd weer opgestart met koolhydraatarm eten. Nu denk je, aha, nu is het gelukt. Nou…………..nee, het ging zoals met alle andere diëten, wel in het begin een paar kilo eraf, maar het bleef jojoën, maar wel bleef ik onder mijn "record" gewicht van 2014.


2020 Corona

In maart 2020 kreeg ik Corona en zag mensen van mijn leeftijd (50 plus) met een soortgelijk overgewicht als ik had naar het ziekenhuis verdwijnen.


Zelf had ik het ook zwaar, ik lag 1,5 week in quarantaine op de zolder en had het benauwd, maar gelukkig hoefde ik nog net niet naar het ziekenhuis.


2020 De Geheime Code Gekraakt

Geschrokken van het gevaar van Corona voor mensen met overgewicht, ondernam ik juli 2020 weer eens een serieuze afvalpoging met mijn koolhydraatarm eten. En binnen 2 a 3 weken wist ik het al, het gaat mij nu lukken. Ik noemde dat voor mezelf, "ik heb de geheime code gekraakt".


Na 30 jaar falen, wist ik nu al na een paar weken dat het ging lukken. Elke keer dat ik dit schrijf, voel ik de emotie weer, dit is een heel bijzonder moment in mijn leven geweest. Echt een eureka moment, het licht gezien, noem het wat je wilt.


Ontdekking van de KLAMMO

Ik heb na die 3 weken een blocnote gepakt en heb alles opgeschreven wat ik aan het doen was. Zodat ik het nooit meer zou vergeten en het afvallen altijd weer kon gaan doen, als ik weer was aangekomen. Want ja, aankomen na afvallen, dat gebeurde altijd weer.


Er waren wel honderden dingen die ik op dat moment goed deed. Maar dat was te onoverzichtelijk om te onthouden. Daarom heb ik alles wat ik deed kunnen terugbrengen naar 6 punten.


Van elk punt heb ik de 1e letter genomen en die 6 letters vormen de KLAMMO. Het mooie is nu. De KLAMMO, kan ik prima onthouden en ik weet natuurlijk waar de 6 letters voor staan. En elk punt snap ik natuurlijk ook, dus met 1 woord, weet ik precies wat ik moet doen.


Dit heeft voor mij gewerkt. Het gaat nu al vanaf 2020 goed, ik blijf op gewicht, weet precies wat ik moet doen. Ook ik laat mijn gekraakte code soms wat los, want oude gewoontes liggen altijd op de loer, zeker in moeilijke en drukke momenten. Maar met de KLAMMO kan ik het zo weer oppakken, ik weet precies wat ik moet doen en dat doe ik dus ook.


Goed, wat is die KLAMMO dan?

= Koolhydraatarm

= Lekker

= App

= Makkelijk

= Mindset

= Optimaliseren

Koolhydraatarm eten en drinken

Dat heeft heel veel voordelen. Je eet nog steeds koolhydraten, maar minder, daarom heet het “arm”.


Een voordeel is, je kunt redelijk normaal eten, je hoeft geen hele rare dingen te gaan doen. Je hoeft je eetgewoonte maar iets aan te passen. Je kunt best veel en vaak eten, je mag ook vet eten, je hoeft dus geen honger te lijden en krijgt geen suikerdips.


Momenteel eet ik al vanaf 2017 koolhydraatarm, als je wilt afvallen moet je ook minder calorieën eten. Dat kan prima koolhydraatarm, die 2 gaan goed samen. Dat kunstje moet je dus leren als je wilt afvallen. Meer is er eigenlijk niet nodig.

In plaats van koolhydraten en veel suiker...
kies je voor koolhydraatarm.

Lekker

Volhouden, daar gaat het om. Met honger lijden, of met dieetproducten ga je het natuurlijk niet volhouden. Daarom moet je lekker eten. En dat kan ook gewoon op de manier zoals ik eet. Nee je hoeft niet te eten wat ik precies eet, jij eet wat jij lekker vindt, dat kunnen dus andere koolhydraatarme keuzes zijn.


In 2017 at ik al koolhydraatarm, maar ik ben er niet blijvend mee afgevallen. Dus het eerste punt “koolhydraatarm” was niet genoeg, er waren nog een paar dingen nodig. Lekker moest er dus aan toegevoegd worden.


Toen ik in 2020 erachter was, dat ik ook lekkere koolhydraatarme producten kon eten en wist welke dat voor mij waren, toen is het dus gelukt.

In plaats van vieze en dure dieetproducten...
kies je voor normaal lekker goedkoop eten uit de supermarkt.

App

In 2017 heb ik een eetdagboek app gedownload, maar er eigenlijk niets mee gedaan. In 2020 ben ik de app wel gaan gebruiken en heb ik mij er meer in verdiept. Toen bleek dat ik uiteindelijk in 3 minuten per dag een eetdagboek kon bijhouden.


Dit heeft ervoor gezorgd dat ik precies wist wat ik goed en fout deed. Dit heeft dus heel erg geholpen. Ook met het ontdekken van koolhydraatarme instinkers. Producten waarvan ik dacht dat ze koolhydraatarm waren, bleken dat soms niet te zijn.


Mijn eetdagboek bijhouden doe ik nog steeds, het is een controlemiddel, een verslavend iets, maar ik vind het prima, zo ben ik mij heel bewust de hele dag hoe ik ervoor sta en wat er nog wel of niet extra bij gegeten en gedronken kan worden.

Afvallen lukt maar niet...
weten wanneer je afvalt.

Makkelijk

Afvallen betekent  een verandering doorvoeren, je moet iets anders gaan doen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Maar gedragsverandering is het moeilijkste dat er is, dus het afvallen moet zo makkelijk mogelijk zijn.


Een groot voordeel van mijn methode is dat je geen speciale afvalproducten bij een coach of winkel hoeft te kopen. Je koopt je producten gewoon in de supermarkt.


Je kunt werkelijk hele makkelijke recepten eten. Het is ook makkelijk omdat je overal koolhydraatarm kunt eten. Je kunt eten in restaurants, snackbars, McDonalds, hotels, tankstations, feestjes, en kantines, je kunt overal wel koolhydraatarm eten vinden.


Hierdoor kom je niet in sociale eenzaamheid, want jij kunt gewoon met vrienden en familie aan alles makkelijk meedoen. Dit is super belangrijk, anders krijg je uitstelgedrag, omdat je niet in een situatie wilt komen, waar jij niet kunt meedoen.

In plaats van moeilijk moeten eten en niet mee kunnen doen...
kun je makkelijk overal eten.

Mindset

Om te zorgen dat je de juiste keuzes maakt, is een koolhydraatarme afval mindset nodig. Die ga ik je ook leren. Als je technisch snapt wat je wel en niet moet eten en zo moeilijk is dat niet, dat kan iedereen leren, dan kun je al snel de juiste mindset ontwikkelen.


Je begint even met discipline, maar iets volhouden tegen je zin (discipline dus), ga je niet lang volhouden. Daarom moet je zo snel mogelijk de afval mindset aanleren en dat ga je doen.


Als je de mindset (overtuiging) hebt om koolhydraatarm te gaan afvallen, dan gaat alles je nog makkelijker af, dan wil je namelijk niet anders meer dan doen wat je doet.


Hoe langer je de dingen goed doet, hoe makkelijker het voor je wordt. Wat je aandacht geeft dat groeit. Geef je de juiste mindset aandacht, dan zal deze mindset sterker en sterker worden.

In plaats van maar niet de afvalmindset krijgen...
ga je de winnende mindset van een topsporter krijgen.

Optimaliseren pas als je eraan toe bent

Optimaliseren zijn dingen die je eigenlijk ook zou moeten aanpassen, naast anders eten, een extra verandering wat ook beter voor je zou zijn.


Bij diëtisten of coaches hoor je vaak hoe en wat je moet gaan eten om af te vallen, wat voor dieet dat dan ook is. Vaak zijn dat super gezonde maaltijden moeten maken en ook moet je er dan bij gaan sporten.


Goed bedoelde adviezen, maar ze werken voor de meeste mensen niet. Waarom niet?


Gedragsverandering is heel erg moeilijk. Alleen al het veranderen van je eten en drinken, iets wat je al jaren op dezelfde manier doet, is al heel moeilijk. Daarom maak ik het eten en drinken zo makkelijk mogelijk voor je, dat je dicht bij je oude eetpatroon blijft.


Misschien sport jij wel 3x per week, dan blijf je dat lekker doen. Of ben je gek op kokkerellen en maak je ook je lunch en ontbijt van verse producten en niet van kant en klare producten, dan blijf je dat ook doen.


Dan moet jij misschien andere dingen optimaliseren, zoals de calorie inname. Of misschien rook je nog en moet je daarmee eigenlijk stoppen. Maar ik raad je aan dat niet gelijk te gaan doen met proberen af te vallen. Wat is namelijk het ding met optimaliseren, als je alles goed wilt doen, doe je niets echt 100% goed, je hebt geen focus.


Nu zeg ik, doe 1 ding goed: AFVALLEN. Als je de kilo’s kwijt bent, dan heb je naar mijn idee de grootste gezondheidswinst. Optimaliseren, doe je pas als je bent afgevallen of als je eraan toe bent.

In plaats van sporten...

gaan we ons nu focussen op afvallen en verder niets.

Voordelen van de KLAMMO methode:

- Afvallen volhouden

- Goedkope producten (supermarkt)

- Lekker eten en drinken

- Overal kunnen eten (restaurants, feestjes)

- Sporten niet nodig


In mijn programma neem ik je bij de hand, ik vertel je alle in- en outs doormiddel van video en ook audio die je kunt luisteren, jij bepaalt hoe je de informatie tot je neemt.


Wil jij ook afvallen?

En je hebt al helemaal geen zin om naar een diëtiste of coach te gaan?

En in sporten heb je ook helemaal geen zin?


Nou, ik heb nieuws voor je, soms klinken dingen te mooi om waar te zijn, alleen heel soms is het dan wel waar. En dat is nu het geval.


Bovenstaande is dus precies wat ik al jaren doe en waarmee ik totaal 38 kilo ben afgevallen, waarvan 24 kilo in 6 maanden toen ik het ontdekte.


Uiteindelijk heb ik het Programma de Geheime Gekraakte Code gemaakt. Alles wat hierboven staat en natuurlijk nog veel meer, zit in mijn programma.


Je kunt dus afvallen met producten uit de supermarkt en makkelijke en snelle recepten. Zelf kan ik amper koken, het moet echt supersimpel zijn. Ik eet ook heel veel kant en klare producten, omdat ik wisseldiensten heb.

KLAMMO e-learning

Het e-learning programma bestaat uit 12 modules. In de modules staan korte video’s die je kunt kijken, gevolgd door kleine multiple choice quizjes met een paar vragen, die trouwens niet verplicht zijn, vrijheid blijheid.


Alleen bij module 2 ga je zelf actief aan de gang. In ca. 1,5 uur maak je je eigen afvalplan, zodat je een doel hebt om naartoe te werken. Het zal anders zijn dan je verwacht.

Module 1: Start

 • Welkom
 • Voorstellen
 • Programma op computer
 • Programma op smartphone
 • Stappenplan

Module 2: Persoonlijk afvalplan

 • Streepje reden methode
 • Hoeveel wil je afvallen?
 • Caloriebehoefte berekenen
 • Einddoel en tussendoelen bepalen
 • Visualisatie

Module 3: KLAMMO

Module 4: Koolhydraatarm

Module 5: Lekker

Module 6: App

Module 7: Makkelijk

Module 8: Mindset

Module 9: Optimaliseren

Module 10: Downloads

 • Programma uitleg
 • Dagmenu’s
 • Boodschappenlijstjes
 • Diner recepten
 • Beleg recepten
 • Yoghurt recepten
 • Drink recepten
 • Geheime code gekraakt

Module 11: Eetmeter App instellen

Module 12: Werken met Eetmeter

Doe NU Mee Voor een Early Bird prijs

Het programma is klaar en je hebt direct toegang tot alles. Er vallen al mensen mee af. Maar zoals met alles, er valt nog veel meer te optimaliseren, ook aan mijn programma, er is nog zoveel meer toe te voegen, ik heb nog zoveel meer ideeën.


Omdat het programma nog maar een paar maanden bestaat, kun je het nu nog steeds aanschaffen voor de Early Bird prijs.


De prijs zal later omhoog gaan, want ik blijf eraan werken en modules, video’s en e-books toevoegen. Op dit moment is de prijs nog steeds het Early Bird tarief.


Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.


Mijn kennis heb ik verkregen door zelf 30 jaar lang alle soorten diëten te proberen, inclusief begeleiding van afvalcoaches en diëtisten. Het heeft mij  ontzettend veel geld gekost (duizenden euro’s) .


Ik heb zelf ook al jaren online abonnementen, die een stuk duurder zijn, sommige seminars waren wel € 1.500 exclusief btw en jaarlijks betaal ik o.a.  € 695 exclusief btw en 199 dollar voor abonnementen om een leven lang te blijven leren.


Ik geef al deze informatie weg voor een fractie van de prijs die ik zelf heb moeten betalen.

Om jou te helpen.

Ik heb gemerkt dat er veel mensen zijn die na de Corona kilo's en zwangerschappen hulp nodig hebben.

Het e-learning programma

e-learning systeem

12 maanden toegang tot het e-learning systeem met video, audio, receptgidsen. Werkt op mobiel, tablet, computer, laptop.

Korte uitleg systeem

37 minuten lezen (pdf) en/of luisteren (mp3) naar mij als ik de programma uitleg aan je voorlees. Bondige uitleg van de Gekraakte Code.

Wat je wel nodig hebt

Discipline heb je maar minimaal nodig, bijvoorbeeld om te beginnen. Maar daarna heb je wat anders nodig, dat vertel ik je.

Beleg recepten gids

De beleg recepten gids geeft je inzicht in lekker beleg wat gewoon in de supermarkt te koop is

Yoghurt gids

De yoghurt recepten gids geeft je inzicht in lekkere yoghurt die gewoon in de supermarkt te koop is

Drink gids

De drink gids geeft je inzicht in lekkere drink recepten en drinken dat in de supermarkt te koop is

91 kant en klare menu's

Je krijgt voor 91 dagen (3 maanden) een dagmenu met producten die je gewoon in de supermarkt koopt.

13 Boodschappenlijstjes

91 dagen is 13 weken. Voor elke week heb ik het boodschappenlijstje al voor je gemaakt.

Makkelijke recepten

Ontbijt, lunch en diner zijn snel en eenvoudig te maken. Sommige maaltijden koop je kant en klaar in de supermarkt.

Video's gekraakte code

Mijn Geheime Gekraakte Code leg ik je in korte video's uit. Na een paar uurtjes kijken snap jij het ook.

Persoonlijk afvalplan

We zijn niet allemaal hetzelfde. In het systeem ga je jouw persoonlijke afvalplan en einddoel maken.

Audio (mp3)

Van de video krijg je ook de audio. Zo kun je ook in de auto, trein, enz, audio luisteren en kost het je geen tijd

Video's Eetmeter App

Ik geef je slimme tips, zodat je in een paar minuten per dag een eetdagboek bijhoud en precies weet hoeveel je eet

Vraag - Antwoord

Ik heb een lijst samengesteld van veel gestelde vragen met daarbij de antwoorden, zo heb je direct antwoord.

Mijn hulp

Heb je vragen, dan krijg je snel antwoord. Ik ga er alles aan doen om jou ook te laten afvallen.

Als extra krijg je 4 bonussen die bijna af zijn en ALLE andere nieuwe producten en modules 1 jaar lang GRATIS toegevoegd in je e-learning:

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

 • Geheime Code Gekraakt e-learning Programma (497 EUR)
 • Persoonlijke antwoord video's voor jouw (97 EUR)
 • 6 maanden extra toegang e-learning (1 jaar totaal) (27 EUR)
 • Nieuw e-book 21 tips koolhydraatarm uit eten (2023) (27 EUR)
 • Nieuw e-book Extra resultaat met afvaltips (2023) (27 EUR)
 • Extra video's Persoonlijke afvalplan (2023) (47 EUR)
 • Extra video's Mindset (2023) (47 EUR)
 • Verschillende coaching calls met Rob (197 EUR)

Totale waarde € 966

Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een gezond gewicht hebben.


Wat zou het je waard zijn als je afvallen zou kunnen volhouden?

Wat zou het je waard zijn als jij geen schaamte voor je lichaam meer hebt?

Wat zou het je waard zijn als de gezondheidsrisico’s verdwijnen?

Wat zou het je waard zijn als jij overal zou kunnen eten en afvallen?

Wat zou het je waard zijn als je kunt afvallen zonder hongergevoel?

Wat zou het je waard zijn als je kunt afvallen zonder te sporten?


Zodra de extra producten en mogelijkheden in het programma zijn toegevoegd, zal de volledige cursus aangeboden worden voor € 297, omdat dat de werkelijke waarde is.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €99.

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want de laatste bonussen kunnen elk moment klaar zijn. Daarnaast heb je een 14 dagen niet goed geld terug garantie.


In deze 14 dagen kun je de cursus volgen, en ga je zeker al resultaat zien. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur mij dan een e-mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in jezelf volledig terug.


Ik verwacht dat de laatste modules binnenkort klaar zijn, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.


Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door mij en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 30 jaar praktijkervaring met verschillende diëten, een enorme berg aan kennis die ik heb opgedaan over afvallen in de vorm van boeken, cursussen en bezoeken diëtiste.


Dus als jij wilt stoppen met je te schamen voor je gewicht, geen frustratie meer wilt over niet kunnen afvallen, normale kleding wil kunnen kopen, overal kunnen eten, geen zin hebt om te sporten…

... maar in plaats daarvan trots op je lichaam wilt zijn, zelfverzekerd worden, normale kleding in de uitverkoop kunnen kopen, overal kunnen eten.


Maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerst video.

Jij wilt en kunt dit, echt waar.

Eindelijk kunnen afvallen wacht op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit was Rob, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier van afvallen.


PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Ik ben het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en ik spreek je in de eerste video.

100% garantie

Val je niet af, dan krijg je je geld terug

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.


Alles blijft hetzelfde.


Je blijft aankomen of jojoën, de frustratie van niet kunnen afvallen blijft bestaan. Je krijgt je gezondheid niet terug. En het wordt alleen maar erger, een zwaar gewicht geeft naarmate je ouder wordt, steeds meer problemen.


Laat dat niet gebeuren.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Iedereen kan het programma gebruiken, ik (man) en mijn vrouw doen dit allebei. Mannen kunnen eventueel wat meer eten dan vrouwen. Hoeveel leg ik in het programma precies uit. Dus vrouw, man, kind, oma, opa, iedereen kan meedoen of alleen mee eten met de diners, het is gezond.

Moet je goed kunnen koken?

Nee hoor, dat kan ik zelf ook niet. De recepten zijn super simpel en staan duidelijk omschreven.

Is het moeilijk om af te vallen?

Als je je aan de menu's houd, ga je 100% zeker afvallen. Maar afvallen is niet alleen iemand vertellen wat er gegeten moet worden. Naast dat je 8 eetmomenten per dag hebt en dus niet snel honger krijgt, geef ik je ook diverse tools die het nog makkelijker voor je maken het vol te houden.

Ik moet meer afvallen dan wat kan in 3 maanden, wat doe ik na 3 maanden?

In de 3 maanden heb je al 91 dagen volgens mijn programma gegeten. Je hebt uitleg gehad over het systeem, hebt daarbij kunnen kiezen uit een grote variatie aan producten. Je hebt dan echt meer dan genoeg kennis om het programma zo lang te verlengen als je zelf wilt. Je kunt gewoon weer met de dagmenu's van dag 1 beginnen en zult blijven afvallen. Maar na 3 maanden beheers jij het programma en weet jij precies wat je moet doen. Ik eet al vanaf januari 2017 zo.

Ga ik na 3 maanden niet weer aankomen?

Ik heb bewust 91 dag menu's gemaakt, zodat je 3 maanden lang ervaring opdoet met het systeem van eten. Het programma is niet gemaakt om even snel 5 kilo af te vallen voor de vakantie, natuurlijk kan dat, maar dat is niet de bedoeling. Het doel is dat je koolhydraatarm blijft eten, je leven lang of zolang als jij dat wilt, zodat je of verder afvalt, of op gewicht blijft. Je leert een ander voedingspatroon, wat niet eens heel veel anders is dan een voedingspatroon wat je ooit geleerd hebt. Blijf je het voedingspatroon volgen, dan blijf je op gewicht of naar wens val je nog verder af, jij bepaalt.

Moet ik speciale voeding of shakes kopen?

Nee, juist niet. Je koopt al je producten in de supermarkt en hoeft dus geen speciale (en dure) producten te gaan kopen. Het kan zijn dat je speciaal koolhydraatarm zoet beleg wilt kopen, zoals speciale chocoladepasta of speciale jams, dat mag ook gewoon en past binnen het programma. Alleen die heeft een supermarkt meestal niet en moet je bij een speciaal shop kopen. Zelf kies ik niet voor deze producten, ik vind meer dan genoeg producten in de supermarkt.

Wat heb ik nog meer nodig naast eten uit de supermarkt?

We eten geen of zeer weinig fruit en minder om af te vallen, daarom is 1 Multi vitaminepil per dag nodig, te koop bij het Kruidvat en kost je 5 cent per dag.

Verder raad ik je aan een gratis app te downloaden, die je als dagboek gebruikt, maar die je ook precies verteld wat je nog kunt eten. Optioneel kun je nog ketose sticks kopen, maar is niet nodig. Een keukenweegschaal voor je voeding en een personenweegschaal om jezelf te wegen is wel fijn om te hebben.

Ik heb diabetes type 1 of type 2, kan ik ook koolhydraatarm eten?

Als je minder koolhydraten eet, hoef je ook minder insuline te spuiten of te nemen. Het aantal koolhydraten staat bij de dagmenu's. Houd er rekening mee, dat hoewel ik een koolhydraatarm voedingsdeskundige ben, ik geen arts ben. Als je diabetes of een andere gezondheidstoestand hebt, moet je altijd eerst je arts raadplegen voordat je veranderingen in je dieet aanbrengt.

Wat is het soort eten in je programma?

Het is koolhydraatarm eten, maar je kunt alles gewoon in de supermarkt kopen. Denk aan koolhydraatarm brood, crackers, yoghurt of kwark, groente, vlees, vis, kip, melk, kaas, vleeswaren, boter of halvarine, pindakaas, zoals je ziet, eigenlijk teveel om op te noemen.

Wat als het mij niet lukt om af te vallen?

Als je het programma volgt, ga je afvallen, maar als dat niet zo is, dan neem je contact met mij op en gaan we kijken waar het mis gaat.

Krijg ik het programma op papier?

Nee, je krijgt alles digitaal, ik geef je een inlog link waar je alles kunt downloaden. Het is opgemaakt op A4, dus je kunt het zelf printen als je dat wilt.

Hoe snel heb ik toegang?

In principe wordt er na je betaling direct een link naar je gemaild. De enige vertraging is de techniek, binnen een paar minuten heb je de mail binnen, zo niet, check je ongewenste mail en/of spam map voor de zekerheid.

Hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt dagmenu's en boodschappenlijstjes voor 91 dagen = 3 maanden. Maar je krijgt 12maanden toegang. Dus je hoeft niet direct te beginnen.

Wat als ik langer toegang wil?

Je krijgt binnen de 12 maanden dat je toegang verloopt een aanbieding tot verlengen, uiteraard voor een gereduceerde prijs. Zo kun je net zo lang toegang krijgen als je zelf wilt, waardoor je altijd verzekerd bent van de laatste nieuwe technieken en nieuwe recepten.

Wat als het programma niets voor mij is?

Als je het programma hebt gezien en het niet wilt gebruiken of het lukt je niet om af te vallen. Dan stuur je mij binnen 14 dagen een mailtje en hoef je mij niet uit te leggen waarom je je geld terug wilt, al hoor ik het natuurlijk graag. Je krijgt gewoon je aankoopbedrag binnen een week teruggestort.

Sylvia
Ik ben nu een week met jouw aanpak bezig en ben helemaal niet met eten bezig. Ik vind dat persoonlijk echt een bevrijding. ’s Avonds maak ik in de app de planning voor de dag erna en voila klaar is Kees (en ik ook 😊).
Kitty
Ik vind dat ik best veel tips haal uit jouw PDF-files. En ik ben mijn hele leven al aan het lijnen hè, dus je zou verwachten dat je alles al voorbij hebt zien komen.