Hoe jij “KLAMMO” kan gebruiken om af te vallen

en op gewicht te blijven

geen dieetproducten, geen honger, niet sporten, geen discipline nodig

Beste afvaller,

Wil je blijvend afvallen met lekker eten? Ja

Wil je weer zelfvertrouwen krijgen? Ja

Op zoek naar de gezondheidswinst? Ja

De kennis om overal te kunnen eten en daarbij afvallen? Ja

Afvallen zonder een hongergevoel? Ja

Wil je afvallen zonder te sporten? Ja


Wat is het geheim?


Het is een techniek die ik de ‘KLAMMO-methode” noem.


In 2020 ben ik met de KLAMMO methode 24 kilo afgevallen in 6 maanden tijd. En nu wil ik mijn methode delen met jou! Gun jezelf deze afvalmethode, die je leven zal veranderen.


Een makkelijke manier van afvallen met

lekker eten - in elke situatie


Mensen zijn verbaasd als ze zien hoe makkelijk en veel ik eet en toch enorm ben afgevallen en op gewicht blijf.


Traditionele manieren van afvallen, op basis van weinig eten en veel sporten zorgen ervoor dat het bijna niemand lukt om blijvend af te vallen, dit is ook niet vol te houden.


Een crashdieet is geen structurele oplossing voor je probleem en kan je zelfs gezondheidsproblemen geven.

Crashdiëten zijn instinkers, je valt even snel wat af, vaak nog vocht ook, maar het lijkt dus dat het werkt, want de weegschaal laat snel minder kilo’s zien, maar binnen no-time zitten die kilo’s er weer aan.


Maar ik snap dat mensen dit willen geloven, ik ben er namelijk zelf ook 30 jaar lang…………ingetuind.


Echt afvallen is blijvend afvallen en dat betekent dat je een manier moet hebben, die je een leven lang kunt volhouden.

Als je mijn methode gaat doen, dan kun je wel een normaal leven leiden en ook gewoon in restaurants en bij vrienden eten en het volhouden. Wat bij heel veel diëten dus niet kan.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rob, getrouwd, vader van 3 kinderen en ook al opa van 2 kleinkinderen. Mijn bouwjaar is 30-04-1962.

Vanaf 1990 tot 2020, dat is 30 jaar lang, heb ik tevergeefs geprobeerd af te vallen, met alle diëten die je maar kunt bedenken.


Dieetboeken, coaches, diëtisten, sporten, echt alles heb ik geprobeerd. En ja, soms viel ik ook wel een paar kilo af, maar uiteindelijk werd ik zwaarder en zwaarder.


Maar ik kreeg steeds meer klachten, hoge bloeddruk, cholesterol, slaapapneu, pijn in gewrichten, vermoeidheid door het meeslepen van al die kilo’s de hele dag.

De Geheime Gekraakte Code: KLAMMO

Voordelen van de KLAMMO methode:

- Afvallen volhouden

- Goedkope producten (supermarkt)

- Lekker eten en drinken

- Overal kunnen eten (restaurants, feestjes)

- Sporten niet nodig


In mijn programma neem ik je bij de hand, ik vertel je alle in- en outs doormiddel van video en ook audio die je kunt luisteren, jij bepaalt hoe je de informatie tot je neemt.


Wil jij ook afvallen?

En je hebt al helemaal geen zin om naar een diëtiste of coach te gaan?

En in sporten heb je ook helemaal geen zin?


Nou, ik heb nieuws voor je, soms klinken dingen te mooi om waar te zijn, alleen heel soms is het dan wel waar. En dat is nu het geval.


Bovenstaande is dus precies wat ik al jaren doe en waarmee ik totaal 38 kilo ben afgevallen, waarvan 24 kilo in 6 maanden toen ik het ontdekte.


Uiteindelijk heb ik het Programma de Geheime Gekraakte Code gemaakt. Alles wat hierboven staat en natuurlijk nog veel meer, zit in mijn programma.


Je kunt dus afvallen met producten uit de supermarkt en makkelijke en snelle recepten. Zelf kan ik amper koken, het moet echt supersimpel zijn. Ik eet ook heel veel kant en klare producten, omdat ik wisseldiensten heb.

Deze mensen gingen je voor...

Jopie

ik heb geen honger gevoel. Ik ben nu een weekje bezig, 1 kilo afgevallen en zelfs het water drinken lukt tot 1 a 1,5 liter. Ben super trots op mijzelf.

Geert

Ik volg het programma zeer gemakkelijk nu 2 weken en ben 6,4 kilo afgevallen!

Terwijl ik NIET SPORT, Optimaliseren doen we later, NOG STEEDS COLA ZERO liters drink etc. Zou dit dan ook mijn code zijn 😊 maar tot nu toe zeer blij.

Update: ondertussen bijna 30 kilo afgevallen!

Yvonne

Nadat ik terug ben gekomen uit Engeland, ben ik op de weegschaal gaan staan. Dat was vorige week donderdagochtend. Sinds dat moment en nu zit 2,3 kilo!!!

Ik ben afgelopen donderdag gestart met de nieuwe eetwijze (ik noem het geen dieet) oftewel KLAMMO en het gewicht vliegt er af!! Kan niet wachten hoe het verder gaat!

Rob
24 kilo afgevallen in 6 maanden tijd met de KLAMMO. En 3 jaar later nog steeds op gewicht. Yes
Sylvia

Maar ik wil je de complimenten geven voor jouw duidelijke uitleg! Het eea is mij al wel bekend, maar nu ik het zo duidelijk op schrift zie, vind ik het op een of andere manier een eye-opener. De vergelijking met de auto... je kon het niet duidelijker aan mij uitleggen 🙂...

Marjo
Die methode heb ik nu gevonden. Het afvallen gaat supergoed. Nu al meer dan 9 kilo kwijt. Nog wel 22 to go, maar zoals jij ook aangaf, het begint een beetje een sport te worden om s' morgens de eetmeter voorlopig in te vullen en te kijken of ik daar dan die dag mee zou uitkomen of dat er nog aanpassingen moeten zijn.
Jolanda

Heb ik wat meer rust. Ik geniet weer van mijn maaltijden, en soms kan ik weer een beetje snaaien met een extra blokje kaas. 

Dus ik ben blij  en dankbaar dat ik langs jouw site kwam. 

Ron en Ineke

Wij vinden je tips nu al heel bruikbaar en zijn er erg blij mee

Wij gaan nog steeds hard qua afvallen nu 2 weken bezig

Ron 5.6 kg

Ik  4.6 kg

Sylvia
Ik ben nu een week met jouw aanpak bezig en ben helemaal niet met eten bezig. Ik vind dat persoonlijk echt een bevrijding. ’s Avonds maak ik in de app de planning voor de dag erna en voila klaar is Kees (en ik ook 😊).
Kitty
Ik vind dat ik best veel tips haal uit jouw PDF-files. En ik ben mijn hele leven al aan het lijnen hè, dus je zou verwachten dat je alles al voorbij hebt zien komen.

KLAMMO e-learning

Het e-learning programma bestaat uit 12 modules. In de modules staan korte video’s die je kunt kijken, gevolgd door kleine multiple choice quizjes met een paar vragen, die trouwens niet verplicht zijn, vrijheid blijheid.


Alleen bij module 2 ga je zelf actief aan de gang. In ca. 1,5 uur maak je je eigen afvalplan, zodat je een doel hebt om naartoe te werken. Het zal anders zijn dan je verwacht.

Module 1: Start

 • Welkom
 • Voorstellen
 • Programma op computer
 • Programma op smartphone
 • Stappenplan

Module 2: Persoonlijk afvalplan

 • Streepje reden methode
 • Hoeveel wil je afvallen?
 • Caloriebehoefte berekenen
 • Einddoel en tussendoelen bepalen
 • Visualisatie

Module 3: KLAMMO

Module 4: Koolhydraatarm

Module 5: Lekker

Module 6: App

Module 7: Makkelijk

Module 8: Mindset

Module 9: Optimaliseren

Module 10: Downloads

 • Programma uitleg
 • Dagmenu’s
 • Boodschappenlijstjes
 • Diner recepten
 • Beleg recepten
 • Yoghurt recepten
 • Drink recepten
 • Geheime code gekraakt

Module 11: Eetmeter App instellen

Module 12: Werken met Eetmeter

Het e-learning programma

e-learning systeem

12 maanden toegang tot het e-learning systeem met video, audio, receptgidsen. Werkt op mobiel, tablet, computer, laptop.

Korte uitleg systeem

37 minuten lezen (pdf) en/of luisteren (mp3) naar mij als ik de programma uitleg aan je voorlees. Bondige uitleg van de Gekraakte Code.

Wat je wel nodig hebt

Discipline heb je maar minimaal nodig, bijvoorbeeld om te beginnen. Maar daarna heb je wat anders nodig, dat vertel ik je.

Beleg recepten gids

De beleg recepten gids geeft je inzicht in lekker beleg wat gewoon in de supermarkt te koop is

Yoghurt gids

De yoghurt recepten gids geeft je inzicht in lekkere yoghurt die gewoon in de supermarkt te koop is

Drink gids

De drink gids geeft je inzicht in lekkere drink recepten en drinken dat in de supermarkt te koop is

91 kant en klare menu's

Je krijgt voor 91 dagen (3 maanden) een dagmenu met producten die je gewoon in de supermarkt koopt.

13 Boodschappenlijstjes

91 dagen is 13 weken. Voor elke week heb ik het boodschappenlijstje al voor je gemaakt.

Makkelijke recepten

Ontbijt, lunch en diner zijn snel en eenvoudig te maken. Sommige maaltijden koop je kant en klaar in de supermarkt.

Video's gekraakte code

Mijn Geheime Gekraakte Code leg ik je in korte video's uit. Na een paar uurtjes kijken snap jij het ook.

Persoonlijk afvalplan

We zijn niet allemaal hetzelfde. In het systeem ga je jouw persoonlijke afvalplan en einddoel maken.

Audio (mp3)

Van de video krijg je ook de audio. Zo kun je ook in de auto, trein, enz, audio luisteren en kost het je geen tijd

Video's Eetmeter App

Ik geef je slimme tips, zodat je in een paar minuten per dag een eetdagboek bijhoud en precies weet hoeveel je eet

Vraag - Antwoord

Ik heb een lijst samengesteld van veel gestelde vragen met daarbij de antwoorden, zo heb je direct antwoord.

Mijn hulp

Heb je vragen, dan krijg je snel antwoord. Ik ga er alles aan doen om jou ook te laten afvallen.

Als extra krijg je 4 bonussen die bijna af zijn en ALLE andere nieuwe producten en modules 1 jaar lang GRATIS toegevoegd in je e-learning:

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

 • Geheime Code Gekraakt e-learning Programma
 • Persoonlijke antwoord video's voor jouw
 • 1 jaar toegang e-learning
 • Nieuw e-book 21 tips koolhydraatarm uit eten (2023)
 • Nieuw e-book Extra resultaat met afvaltips (2023)
 • Extra video's Persoonlijke afvalplan (2023)
 • Extra video's Mindset (2023)

Totale waarde € 795 voor € 27

Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een gezond gewicht hebben.


Wat zou het je waard zijn als je afvallen zou kunnen volhouden?

Wat zou het je waard zijn als jij geen schaamte voor je lichaam meer hebt?

Wat zou het je waard zijn als de gezondheidsrisico’s verdwijnen?

Wat zou het je waard zijn als jij overal zou kunnen eten en afvallen?

Wat zou het je waard zijn als je kunt afvallen zonder hongergevoel?

Wat zou het je waard zijn als je kunt afvallen zonder te sporten?

Je kunt nu meedoen voor slechts €27 een minimale investering in jezelf, met enorm resultaat.

Het is een samensmelting van 30 jaar praktijkervaring met verschillende diëten, een enorme berg aan kennis die ik heb opgedaan over afvallen in de vorm van boeken, cursussen en bezoeken diëtiste.


Dus als jij wilt stoppen met je te schamen voor je gewicht, geen frustratie meer wil hebben over niet kunnen afvallen, normale kleding wil kopen, overal kunnen eten, geen zin hebt om te sporten.


Gun jezelf dan het programma

 • Kunnen afvallen wanneer je wilt
 • Trots op je lichaam worden
 • Normale kleding kunnen kopen
 • Overal kunnen eten en afvallen
 • Sporten is niet nodig

Maak gebruik van deze aanbieding van mijn programma, ik gun jou dit ook. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerst video.

24/7 overal toegang

op computer/tablet/phone

Jij wilt en kunt dit, echt waar.

Eindelijk kunnen afvallen wacht op jou. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Dit was Rob, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier van afvallen.


PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de actieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Ik en vele anderen zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hierboven, en ik spreek je in de eerste video, je hebt dan binnen een paar minuten toegang tot alles.

100% garantie

Val je niet af, dan krijg je je geld terug

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.


Alles blijft hetzelfde.


Je blijft aankomen of jojoën, de frustratie van niet kunnen afvallen blijft bestaan. Je krijgt je gezondheid niet terug. En het wordt alleen maar erger, een zwaar gewicht geeft naarmate je ouder wordt, steeds meer problemen.


Laat dat niet gebeuren.

Programma Geheime Code Gekraakt

Voor wie is dit programma?

Iedereen kan het programma gebruiken, ik (man) en mijn vrouw doen dit allebei. Mannen kunnen eventueel wat meer eten dan vrouwen. Hoeveel leg ik in het programma precies uit. Dus vrouw, man, kind, oma, opa, iedereen kan meedoen of alleen mee eten met de diners, het is gezond.

Moet je goed kunnen koken?

Nee hoor, dat kan ik zelf ook niet. De recepten zijn super simpel en staan duidelijk omschreven.

Is het moeilijk om af te vallen?

Als je je aan de menu's houd, ga je 100% zeker afvallen. Maar afvallen is niet alleen iemand vertellen wat er gegeten moet worden. Naast dat je 8 eetmomenten per dag hebt en dus niet snel honger krijgt, geef ik je ook diverse tools die het nog makkelijker voor je maken het vol te houden.

Ik moet meer afvallen dan wat kan in 3 maanden, wat doe ik na 3 maanden?

In de 3 maanden heb je al 91 dagen volgens mijn programma gegeten. Je hebt uitleg gehad over het systeem, hebt daarbij kunnen kiezen uit een grote variatie aan producten. Je hebt dan echt meer dan genoeg kennis om het programma zo lang te verlengen als je zelf wilt. Je kunt gewoon weer met de dagmenu's van dag 1 beginnen en zult blijven afvallen. Maar na 3 maanden beheers jij het programma en weet jij precies wat je moet doen. Ik eet al vanaf januari 2017 zo.

Ga ik na 3 maanden niet weer aankomen?

Ik heb bewust 91 dag menu's gemaakt, zodat je 3 maanden lang ervaring opdoet met het systeem van eten. Het programma is niet gemaakt om even snel 5 kilo af te vallen voor de vakantie, natuurlijk kan dat, maar dat is niet de bedoeling. Het doel is dat je koolhydraatarm blijft eten, je leven lang of zolang als jij dat wilt, zodat je of verder afvalt, of op gewicht blijft. Je leert een ander voedingspatroon, wat niet eens heel veel anders is dan een voedingspatroon wat je ooit geleerd hebt. Blijf je het voedingspatroon volgen, dan blijf je op gewicht of naar wens val je nog verder af, jij bepaalt.

Moet ik speciale voeding of shakes kopen?

Nee, juist niet. Je koopt al je producten in de supermarkt en hoeft dus geen speciale (en dure) producten te gaan kopen. Het kan zijn dat je speciaal koolhydraatarm zoet beleg wilt kopen, zoals speciale chocoladepasta of speciale jams, dat mag ook gewoon en past binnen het programma. Alleen die heeft een supermarkt meestal niet en moet je bij een speciaal shop kopen. Zelf kies ik niet voor deze producten, ik vind meer dan genoeg producten in de supermarkt.

Wat heb ik nog meer nodig naast eten uit de supermarkt?

We eten geen of zeer weinig fruit en minder om af te vallen, daarom is 1 Multi vitaminepil per dag nodig, te koop bij het Kruidvat en kost je 5 cent per dag.

Verder raad ik je aan een gratis app te downloaden, die je als dagboek gebruikt, maar die je ook precies verteld wat je nog kunt eten. Optioneel kun je nog ketose sticks kopen, maar is niet nodig. Een keukenweegschaal voor je voeding en een personenweegschaal om jezelf te wegen is wel fijn om te hebben.

Ik heb diabetes type 1 of type 2, kan ik ook koolhydraatarm eten?

Als je minder koolhydraten eet, hoef je ook minder insuline te spuiten of te nemen. Het aantal koolhydraten staat bij de dagmenu's. Houd er rekening mee, dat hoewel ik een koolhydraatarm voedingsdeskundige ben, ik geen arts ben. Als je diabetes of een andere gezondheidstoestand hebt, moet je altijd eerst je arts raadplegen voordat je veranderingen in je dieet aanbrengt.

Wat is het soort eten in je programma?

Het is koolhydraatarm eten, maar je kunt alles gewoon in de supermarkt kopen. Denk aan koolhydraatarm brood, crackers, yoghurt of kwark, groente, vlees, vis, kip, melk, kaas, vleeswaren, boter of halvarine, pindakaas, zoals je ziet, eigenlijk teveel om op te noemen.

Wat als het mij niet lukt om af te vallen?

Als je het programma volgt, ga je afvallen, maar als dat niet zo is, dan neem je contact met mij op en gaan we kijken waar het mis gaat.

Krijg ik het programma op papier?

Nee, je krijgt alles digitaal, ik geef je een inlog link waar je alles kunt downloaden. Het is opgemaakt op A4, dus je kunt het zelf printen als je dat wilt.

Hoe snel heb ik toegang?

In principe wordt er na je betaling direct een link naar je gemaild. De enige vertraging is de techniek, binnen een paar minuten heb je de mail binnen, zo niet, check je ongewenste mail en/of spam map voor de zekerheid.

Hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt 12maanden toegang. Dus je hoeft niet direct te beginnen en je krijgt ook een verlengaanbod tegen gereduceerd tarief, dus je kunt zo lang blijven als je wilt.

Wat als ik langer toegang wil?

Je krijgt binnen de 12 maanden dat je toegang verloopt een aanbieding tot verlengen, uiteraard voor een gereduceerde prijs. Zo kun je net zo lang toegang krijgen als je zelf wilt, waardoor je altijd verzekerd bent van de laatste nieuwe technieken en nieuwe recepten.

Wat als het programma niets voor mij is?

Als je het programma hebt gezien en het niet wilt gebruiken of het lukt je niet om af te vallen. Dan stuur je mij binnen 14 dagen een mailtje en hoef je mij niet uit te leggen waarom je je geld terug wilt, al hoor ik het natuurlijk graag. Je krijgt gewoon je aankoopbedrag binnen een week teruggestort en dan houd de toegang natuurlijk wel op. Liever investeer ik meer tijd in je om je te helpen afvallen, want dat is mijn hoofddoel van het programma, ook andere mensen helpen afvallen met mijn code, ik weet hoe fijn het is als je bent afgevallen.